Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Wedi'i Gadw mewn:
Prif Awdur: | |
---|---|
Fformat: | Llyfr |
Iaith: | Greek |
Cyhoeddwyd: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
Rhifyn: | 2η έκδ. |
Pynciau: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Rhif Galw: |
637 ΑΝΥ |
---|---|
Copi Unknown | Ar gael Gwneud Cais |