Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Greek
Vydáno: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Vydání:2η έκδ.
Témata:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 637 ΑΝΥ
Jednotka Unknown Dostupné  Požadavek