Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Izdaja:2η έκδ.
Teme:

Podobne knjige/članki