Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Szczegółowa specyfikacja

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Autor)
Format: Książka
Język:Greek
Wydane: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Wydanie:2η έκδ.
Hasła przedmiotowe:

Podobne zapisy