Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Auteur) |
---|---|
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
Editie: | 2η έκδ. |
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
door: Σιάπαντας, Λάζαρος
Gepubliceerd in: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
door: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Gepubliceerd in: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
door: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Gepubliceerd in: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
door: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
Gepubliceerd in: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
door: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Gepubliceerd in: (1956)