Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
保存先:
第一著者: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (著者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
版: | 2η έκδ. |
主題: |
類似資料
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
著者:: Σιάπαντας, Λάζαρος
出版事項: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
著者:: Μπίντσης, Θωμάς, 等
出版事項: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
著者:: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
出版事項: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
著者:: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
出版事項: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
著者:: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
出版事項: (1956)