Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
版:2η έκδ.
主題:

類似資料