Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autore principale: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Edizione:2η έκδ.
Soggetti:

Documenti analoghi