Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
שמור ב:
מחבר ראשי: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
מהדורה: | 2η έκδ. |
נושאים: |
פריטים דומים
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
מאת: Σιάπαντας, Λάζαρος
יצא לאור: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
מאת: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
יצא לאור: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
מאת: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
יצא לאור: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
מאת: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
יצא לאור: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
מאת: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
יצא לאור: (1956)