Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

תיאור מלא

שמור ב:
מידע ביבליוגרפי
מחבר ראשי: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας)
פורמט: ספר
שפה:Greek
יצא לאור: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
מהדורה:2η έκδ.
נושאים:

פריטים דומים