Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας)
Formato: Libro
Idioma:Greek
Publicado: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Edición:2η έκδ.
Θέματα:

Títulos similares