Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Descripció completa

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Autor)
Format: Llibre
Idioma:Greek
Publicat: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Edició:2η έκδ.
Matèries:

Ítems similars