Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Cur síos iomlán

Αποθηκεύτηκε σε:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Príomhúdar: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Údar)
Formáid: Leabhar
Teanga:Greek
Foilsithe: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Eagrán:2η έκδ.
Ábhair:
LEADER 02824namaa2200301 4500
001 main_39257
003 GR-kkKDBK
005 20210101063040.0
006 a|||||r|||||||||||
008 151020s2004uuuugr#a|||drb||| 001|0 gre d
020 |a 960-351-515-9 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 637 
100 1 |4 aut  |a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.  |9 16577 
245 1 0 |a Τυροκομία :  |b χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /  |c Εμμανουήλ Μιχ. Ανυφαντάκης 
250 |a 2η έκδ. 
260 |a Αθήνα :  |b Σταμούλης,  |c 2004 
300 |a 606 σ. :  |b έγχρ.εικ., πίν. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο 
520 |a Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην τυροκομία. Σε κάθε περίπτωση, παρατίθενται οι σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές απόψεις και η σχετική πρόσφατη βιβλιογραφία, που επιτρέπουν στον αναγνώστη πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται. Η επιλογή των θεμάτων και ο τρόπος της παρουσίασής τους επιτρέπουν την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα τόσο αυτών που σπουδάζουν το αντικείμενο της τυροκομίας στα πανεπιστήμιά μας όσο και αυτών που ασχολούνται με την παρασκευή των τυριών στις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας μας. 
650 4 |a Τυρί  |9 64082 
650 4 |a Τυροκομεία  |9 62579 
650 4 |a Τυροκομία  |9 62594 
700 1 |a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.  |t Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία  |9 109141 
710 2 |4 pbl  |a Σταμούλης  |9 28561 
942 |c BK 
999 |c 41793  |d 41793 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 637_000000000000000_ΑΝΥ  |7 0  |9 54643  |a KDBK  |b KDBK  |d 2015-10-20  |e Αγορά  |i 56772015  |l 1  |o 637 ΑΝΥ  |p 56772015  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK