Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Autor)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Edição:2η έκδ.
Assuntos:
Descrição
Resumo:Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην τυροκομία. Σε κάθε περίπτωση, παρατίθενται οι σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές απόψεις και η σχετική πρόσφατη βιβλιογραφία, που επιτρέπουν στον αναγνώστη πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται. Η επιλογή των θεμάτων και ο τρόπος της παρουσίασής τους επιτρέπουν την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα τόσο αυτών που σπουδάζουν το αντικείμενο της τυροκομίας στα πανεπιστήμιά μας όσο και αυτών που ασχολούνται με την παρασκευή των τυριών στις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας μας.
Descrição Física:606 σ. : έγχρ.εικ., πίν. ; 24 εκ.
Bibliografia:Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο
ISBN:960-351-515-9