Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Κύριοι συγγραφείς: Μπίντσης, Θωμάς (Συγγραφέας), Παπαδήμας, Φώτης (Συγγραφέας)
Formato: Libro
Idioma:Greek
Publicado: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
Θέματα:

Títulos similares