Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...
Сохранить в:
Главные авторы: | Λαζάρου, Λευτέρης (Автор), Κοχυλά, Νταϊάνα (Автор) |
---|---|
Другие авторы: | Στενός, Βασίλης (Фотограф) |
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2006
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Τάρτες και κις : 30 απλές και νόστιμες συνταγές /
Опубликовано: (2010) -
Ψωμί και αλάτι : the cookbook /
по: Λουκάκος, Γιάννης
Опубликовано: (2010) -
Finger food και tapas : 30 εύκολα μεζεδάκια /
Опубликовано: (2010) -
Νηστήσιμα φαγητά και γλυκά : 338 συνταγές : 34 έγχρωμες φωτογραφίες /
по: Μαντζαρίδου, Κατερίνα
Опубликовано: (1990) -
15 λεπτά γεύματα : απολαυστικά και θρεπτικά πιάτα σε χρόνο ρεκόρ /
по: Oliver, Jamie, 1973-
Опубликовано: (2012)