Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις - Λαζάρου, Λευτέρης (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!