Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | Λαζάρου, Λευτέρης (Auteur), Κοχυλά, Νταϊάνα (Auteur) |
---|---|
Autres auteurs: | Στενός, Βασίλης (Photographe) |
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2006
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Τάρτες και κις : 30 απλές και νόστιμες συνταγές /
Publié: (2010) -
Ψωμί και αλάτι : the cookbook /
par: Λουκάκος, Γιάννης
Publié: (2010) -
Finger food και tapas : 30 εύκολα μεζεδάκια /
Publié: (2010) -
Νηστήσιμα φαγητά και γλυκά : 338 συνταγές : 34 έγχρωμες φωτογραφίες /
par: Μαντζαρίδου, Κατερίνα
Publié: (1990) -
15 λεπτά γεύματα : απολαυστικά και θρεπτικά πιάτα σε χρόνο ρεκόρ /
par: Oliver, Jamie, 1973-
Publié: (2012)