Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριοι συγγραφείς: | Λαζάρου, Λευτέρης (Συγγραφέας), Κοχυλά, Νταϊάνα (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2006
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Τάρτες και κις : 30 απλές και νόστιμες συνταγές /
Έκδοση: (2010) -
Ψωμί και αλάτι : the cookbook /
ανά: Λουκάκος, Γιάννης
Έκδοση: (2010) -
Finger food και tapas : 30 εύκολα μεζεδάκια /
Έκδοση: (2010) -
Νηστήσιμα φαγητά και γλυκά : 338 συνταγές : 34 έγχρωμες φωτογραφίες /
ανά: Μαντζαρίδου, Κατερίνα
Έκδοση: (1990) -
15 λεπτά γεύματα : απολαυστικά και θρεπτικά πιάτα σε χρόνο ρεκόρ /
ανά: Oliver, Jamie, 1973-
Έκδοση: (2012)