Food : the history of taste /
Kaydedildi:
Diğer Yazarlar: | Freedman, Paul H., 1949- (Editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
Yazar:: Dalby, Andrew
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
Yazar:: Harris, Marvin, 1927-2001
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
Yazar:: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
Yazar:: Davidson, Alan, 1924-2003
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
Yazar:: Oliver, Jamie, 1973-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010)