Food : the history of taste /
Sparad:
Övriga upphovsmän: | Freedman, Paul H., 1949- (Utgivare, redaktör, sammanställare) |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | English |
Publicerad: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Ämnen: |
Liknande verk
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
av: Dalby, Andrew
Publicerad: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
av: Harris, Marvin, 1927-2001
Publicerad: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
av: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Publicerad: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
av: Davidson, Alan, 1924-2003
Publicerad: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
av: Oliver, Jamie, 1973-
Publicerad: (2010)