Food : the history of taste /
Shranjeno v:
Drugi avtorji: | Freedman, Paul H., 1949- (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Teme: |
Podobne knjige/članki
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
od: Dalby, Andrew
Izdano: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
od: Harris, Marvin, 1927-2001
Izdano: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
od: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Izdano: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
od: Davidson, Alan, 1924-2003
Izdano: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
od: Oliver, Jamie, 1973-
Izdano: (2010)