Food : the history of taste /
Salvato in:
Altri autori: | Freedman, Paul H., 1949- (Redattore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | English |
Pubblicazione: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
di: Dalby, Andrew
Pubblicazione: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
di: Harris, Marvin, 1927-2001
Pubblicazione: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
di: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Pubblicazione: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
di: Davidson, Alan, 1924-2003
Pubblicazione: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
di: Oliver, Jamie, 1973-
Pubblicazione: (2010)