Food : the history of taste /
Tallennettuna:
Muut tekijät: | Freedman, Paul H., 1949- (Toimittaja) |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | English |
Julkaistu: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Aiheet: |
Samankaltaisia teoksia
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
Tekijä: Dalby, Andrew
Julkaistu: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
Tekijä: Harris, Marvin, 1927-2001
Julkaistu: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
Tekijä: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Julkaistu: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
Tekijä: Davidson, Alan, 1924-2003
Julkaistu: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
Tekijä: Oliver, Jamie, 1973-
Julkaistu: (2010)