Food : the history of taste /
Saved in:
Other Authors: | Freedman, Paul H., 1949- (Editor) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Subjects: |
Similar Items
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
by: Dalby, Andrew
Published: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
by: Harris, Marvin, 1927-2001
Published: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
by: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Published: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
by: Davidson, Alan, 1924-2003
Published: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
by: Oliver, Jamie, 1973-
Published: (2010)