Food : the history of taste /
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Freedman, Paul H., 1949- (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Έκδοση: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
ανά: Dalby, Andrew
Έκδοση: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
ανά: Harris, Marvin, 1927-2001
Έκδοση: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
ανά: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Έκδοση: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
ανά: Davidson, Alan, 1924-2003
Έκδοση: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
ανά: Oliver, Jamie, 1973-
Έκδοση: (2010)