Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
Το πρώτο εμπεριστατωμένο, μοναδικό στο είδος του, βιβλίο για την ιστορία της πρώτης αστικής κουζίνας του νεότερου ελληνισμού, η οποία αναπτύχθηκε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη και εμπεριέχει διατροφικές παραδόσεις και γευστικές αποχρώσεις 2.000 περίπου χρόνων....
Сохранить в:
Главный автор: | Μπόζη, Σούλα (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2003
|
Редактирование: | 6η έκδ. |
Предметы: |
Схожие документы
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
по: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Γεύσεις από παλιά Κοζάνη. Τόμος πρώτος
по: Τσικριτζή-Μόμτσιου, Ματίνα, κ.ά.
Опубликовано: (2006) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
по: Σμυρλή, Βίκη
Опубликовано: (2000) -
Γεύσεις της Φλώρινας
по: Πιτόσκα, Ιωάννα
Опубликовано: (2003) -
Κοπιάστε στο τραπέζι μας : παραδοσιακές συνταγές φαγητών, γλυκών, ποτών κ.τ.λ. της περοχής Γρεβενών
по: Τσιάτα, Αλίκη Χ.
Опубликовано: (2002)