Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...
Kaydedildi:
Yazar: | |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Τερζόπουλος,
c1999
|
Edisyon: | επαυξ. έκδ. |
Konular: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Yer Numarası: |
641 ΠΑΡ |
---|---|
Kopya Bilgisi Unknown | Kütüphanede Rezerve |