Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Ful tanımlama

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: Παραδείση, Χρύσα (Yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Greek
Baskı/Yayın Bilgisi: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Edisyon:επαυξ. έκδ.
Konular:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detaylı Erişim Bilgileri ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Yer Numarası: 641 ΠΑΡ
Kopya Bilgisi Unknown Kütüphanede  Rezerve