Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
Το πρώτο εμπεριστατωμένο, μοναδικό στο είδος του, βιβλίο για την ιστορία της πρώτης αστικής κουζίνας του νεότερου ελληνισμού, η οποία αναπτύχθηκε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη και εμπεριέχει διατροφικές παραδόσεις και γευστικές αποχρώσεις 2.000 περίπου χρόνων....
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Μπόζη, Σούλα (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | Αθήνα :
        Ελληνικά Γράμματα,
    
      2003 | 
| Έκδοση: | 6η έκδ. | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /        
                  
 ανά: Αγγελικοπούλου, Ασπασία
- 
                
        
          Γεύσεις από παλιά Κοζάνη. Τόμος πρώτος        
                  
 ανά: Τσικριτζή-Μόμτσιου, Ματίνα, κ.ά.
 Έκδοση: (2006)
- 
                
        
          Φοιτητής και στην κουζίνα        
                  
 ανά: Σμυρλή, Βίκη
 Έκδοση: (2000)
- 
                
        
          Γεύσεις της Φλώρινας        
                  
 ανά: Πιτόσκα, Ιωάννα
 Έκδοση: (2003)
- 
                
        
          Κοπιάστε στο τραπέζι μας : παραδοσιακές συνταγές φαγητών, γλυκών, ποτών κ.τ.λ. της περοχής Γρεβενών        
                  
 ανά: Τσιάτα, Αλίκη Χ.
 Έκδοση: (2002)