Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
Το πρώτο εμπεριστατωμένο, μοναδικό στο είδος του, βιβλίο για την ιστορία της πρώτης αστικής κουζίνας του νεότερου ελληνισμού, η οποία αναπτύχθηκε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη και εμπεριέχει διατροφικές παραδόσεις και γευστικές αποχρώσεις 2.000 περίπου χρόνων....
Salvato in:
Autore principale: | Μπόζη, Σούλα (Autore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2003
|
Edizione: | 6η έκδ. |
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
di: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Γεύσεις από παλιά Κοζάνη. Τόμος πρώτος
di: Τσικριτζή-Μόμτσιου, Ματίνα, et al.
Pubblicazione: (2006) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
di: Σμυρλή, Βίκη
Pubblicazione: (2000) -
Γεύσεις της Φλώρινας
di: Πιτόσκα, Ιωάννα
Pubblicazione: (2003) -
Κοπιάστε στο τραπέζι μας : παραδοσιακές συνταγές φαγητών, γλυκών, ποτών κ.τ.λ. της περοχής Γρεβενών
di: Τσιάτα, Αλίκη Χ.
Pubblicazione: (2002)