Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
Το πρώτο εμπεριστατωμένο, μοναδικό στο είδος του, βιβλίο για την ιστορία της πρώτης αστικής κουζίνας του νεότερου ελληνισμού, η οποία αναπτύχθηκε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη και εμπεριέχει διατροφικές παραδόσεις και γευστικές αποχρώσεις 2.000 περίπου χρόνων....
Enregistré dans:
Auteur principal: | Μπόζη, Σούλα (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2003
|
Édition: | 6η έκδ. |
Sujets: |
Documents similaires
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
par: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Γεύσεις από παλιά Κοζάνη. Τόμος πρώτος
par: Τσικριτζή-Μόμτσιου, Ματίνα, et autres
Publié: (2006) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
par: Σμυρλή, Βίκη
Publié: (2000) -
Γεύσεις της Φλώρινας
par: Πιτόσκα, Ιωάννα
Publié: (2003) -
Κοπιάστε στο τραπέζι μας : παραδοσιακές συνταγές φαγητών, γλυκών, ποτών κ.τ.λ. της περοχής Γρεβενών
par: Τσιάτα, Αλίκη Χ.
Publié: (2002)