Πολίτικη κουζίνα : παράδοση αιώνων /
Το πρώτο εμπεριστατωμένο, μοναδικό στο είδος του, βιβλίο για την ιστορία της πρώτης αστικής κουζίνας του νεότερου ελληνισμού, η οποία αναπτύχθηκε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη και εμπεριέχει διατροφικές παραδόσεις και γευστικές αποχρώσεις 2.000 περίπου χρόνων....
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Μπόζη, Σούλα (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2003
|
Έκδοση: | 6η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ελληνική κουζίνα : 300 παραδοσιακές συνταγές /
ανά: Αγγελικοπούλου, Ασπασία -
Γεύσεις από παλιά Κοζάνη. Τόμος πρώτος
ανά: Τσικριτζή-Μόμτσιου, Ματίνα, κ.ά.
Έκδοση: (2006) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
ανά: Σμυρλή, Βίκη
Έκδοση: (2000) -
Γεύσεις της Φλώρινας
ανά: Πιτόσκα, Ιωάννα
Έκδοση: (2003) -
Κοπιάστε στο τραπέζι μας : παραδοσιακές συνταγές φαγητών, γλυκών, ποτών κ.τ.λ. της περοχής Γρεβενών
ανά: Τσιάτα, Αλίκη Χ.
Έκδοση: (2002)