Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
我的帳戶
退出
登錄
語言
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全文檢索
題名
作者
主題
索引號
ISBN/ISSN
標簽
檢索
高級檢索
檢索
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
持有資料
引用
發送短信
推薦此
打印
導出紀錄
導出到 RefWorks
導出到 EndNoteWeb
導出到 EndNote
加到收藏夾
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
主要作者:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Συγγραφέας)
格式:
圖書
語言:
Greek
出版:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
主題:
Τυρί
Τυροκομία
持有資料
實物特徵
相似書籍
職員瀏覽
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
持有資料詳情 ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
索引號:
637 ΣΙΑ
復印件 Unknown
Not for loan
相似書籍
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
由: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
出版: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
由: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
出版: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
由: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
出版: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
由: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
出版: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
由: Sanders, George P.
出版: (1953)
載入...