İçeriği atla
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Hesabım
Çıkış
Giriş
Dil
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Arama
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
Telefona gönder
E-posta Gönder
Yazdır
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Favorilerime ekle
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Yazar)
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Greek
Baskı/Yayın Bilgisi:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Konular:
Τυρί
Τυροκομία
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Detaylı Erişim Bilgileri ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Yer Numarası:
637 ΣΙΑ
Kopya Bilgisi Unknown
Not for loan
Benzer Materyaller
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Yazar:: Μπίντσης, Θωμάς, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Yazar:: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Yazar:: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Yazar:: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
Yazar:: Sanders, George P.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1953)
Yüklüyor......