Pular para o conteúdo
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
A sua conta
Sair
Entrar
Idioma
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Todos os campos
Título
Autor
Assunto
Área/Cota
ISBN/ISSN
Tag
Buscar
Avançada
Busca
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Itens
Citar
Enviar por SMS
Enviar por e-mail
Imprimir
Exportar registro
Exportar para RefWorks
Exportar para EndNoteWeb
Exportar para EndNote
Salvar na lista
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Autor)
Formato:
Livro
Idioma:
Greek
Publicado em:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Assuntos:
Τυρί
Τυροκομία
Itens
Descrição
Registros relacionados
Registro fonte
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Detalhes do Exemplar ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Área/Cota:
637 ΣΙΑ
Cópia Unknown
Not for loan
Registros relacionados
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
por: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicado em: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
por: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicado em: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
por: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicado em: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
por: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicado em: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
por: Sanders, George P.
Publicado em: (1953)
Carregando...