Siirry sisältöön
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Oma tili
Kirjaudu ulos
Kirjaudu sisään
Kieli
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Kaikki kentät
Nimeke
Tekijä
Aihe
Hyllypaikka
ISBN/ISSN
Tagi
Hae
Tarkennettu
Haku
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Saatavuustiedot
Sitaatti
Tekstiviesti
Lähetä sähköpostilla
Tulosta
Vie tietue
Vienti: RefWorks
Vienti: EndNoteWeb
Vienti: EndNote
Lisää suosikkeihin
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Tallennettuna:
Bibliografiset tiedot
Päätekijä:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Tekijä)
Aineistotyyppi:
Kirja
Kieli:
Greek
Julkaistu:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Aiheet:
Τυρί
Τυροκομία
Saatavuustiedot
Kuvaus
Samankaltaisia teoksia
Henkilökuntanäyttö
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Saatavuus: ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Hyllypaikka:
637 ΣΙΑ
Nide Unknown
Not for loan
Samankaltaisia teoksia
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Tekijä: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Julkaistu: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Tekijä: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Julkaistu: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Tekijä: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Julkaistu: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Tekijä: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Julkaistu: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
Tekijä: Sanders, George P.
Julkaistu: (1953)
Lataa...