Saltar al contenido
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Su cuenta
Salir
Entrar
Lenguaje
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Todos los Campos
Título
Autor
Materia
Número de Clasificación
ISBN/ISSN
Etiqueta
Buscar
Avanzado
Buscar
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Existencias
Citar
Describir
Enviar este por Correo electrónico
Imprimir
Exportar Registro
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Agregar a favoritos
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Autor)
Formato:
Libro
Lenguaje:
Greek
Publicado:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Materias:
Τυρί
Τυροκομία
Existencias
Descripción
Ejemplares similares
Vista Equipo
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Número de Clasificación:
637 ΣΙΑ
Copia Unknown
Not for loan
Ejemplares similares
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
por: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicado: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
por: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicado: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
por: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicado: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
por: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicado: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
por: Sanders, George P.
Publicado: (1953)
Cargando...