Neidio i'r cynnwys
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Fy Nghyfrif
Allgofnodi
Mewngofnodi
Iaith
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Pob Maes
Teitl
Awdur
Pwnc
Rhif Galw
ISBN/ISSN
Tag
Canfod
Uwch
Chwilio
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Daliadau
Dyfynnu hwn
Anfonwch hwn fel neges destun
E-bostio hwn
Argraffu
Allforio Cofnod
Allforio i RefWorks
Allforio i EndNoteWeb
Allforio i EndNote
Ychwanegu at ffefrynnau
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Wedi'i Gadw mewn:
Manylion Llyfryddiaeth
Prif Awdur:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Awdur)
Fformat:
Llyfr
Iaith:
Greek
Cyhoeddwyd:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Pynciau:
Τυρί
Τυροκομία
Daliadau
Disgrifiad
Eitemau Tebyg
Dangos Staff
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Manylion daliadau o ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Rhif Galw:
637 ΣΙΑ
Copi Unknown
Not for loan
Eitemau Tebyg
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
gan: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Cyhoeddwyd: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
gan: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Cyhoeddwyd: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
gan: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Cyhoeddwyd: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
gan: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Cyhoeddwyd: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
gan: Sanders, George P.
Cyhoeddwyd: (1953)
Llwytho...