Přeskočit na obsah
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Váš účet
Odhlásit
Přihlásit
Jazyk
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Vše
Název
Autor
Téma
Signatura
ISBN/ISSN
Tag
Hledat
Pokročilé
Vyhledávání
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Jednotky
Vytvořit citaci
Zaslat SMS
Poslat e-mailem
Vytisknout
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Přidat do oblíbených
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Autor)
Médium:
Kniha
Jazyk:
Greek
Vydáno:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Témata:
Τυρί
Τυροκομία
Jednotky
Popis
Podobné jednotky
UNIMARC/MARC
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Signatura:
637 ΣΙΑ
Jednotka Unknown
Not for loan
Podobné jednotky
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Autor: Μπίντσης, Θωμάς, a další
Vydáno: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Autor: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Vydáno: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Autor: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Vydáno: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Autor: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Vydáno: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
Autor: Sanders, George P.
Vydáno: (1953)
Načítá se...