| LEADER | 01249namaa2200229 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | main_19104 | ||
| 003 | GR-kkKDBK | ||
| 005 | 20191001211908.0 | ||
| 008 | 050503s1964uuuu###|||| |||||u||||||gre d | ||
| 040 | |a GR-kkKDBK |b gre |d GR-kkKDBK |e AACR2 | ||
| 082 | 0 | |a 637 | |
| 100 | 1 | |4 aut |a Σιάπαντας, Λάζαρος |9 40051 | |
| 245 | 1 | 0 | |a Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος |
| 260 | |a Θεσσαλονίκη : |b [χ.ό.], |c 1964 | ||
| 300 | |a 20 σ. : |b εικ., σχεδιαγρ. ; |c 28 εκ. | ||
| 500 | |a Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964 | ||
| 650 | 4 | |a Τυρί |9 64082 | |
| 650 | 4 | |a Τυροκομία |9 62594 | |
| 700 | 1 | |a Σιάπαντας, Λάζαρος |t Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος |9 88452 | |
| 942 | |c BK | ||
| 999 | |c 19412 |d 19412 | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 637_000000000000000_ΣΙΑ |7 1 |9 29171 |a KDBK |b KDBK |c CS |d 2006-11-01 |i 0000000231206 |l 2 |o 637 ΣΙΑ |p 0000000231206 |r 2019-04-28 |w 2019-04-28 |y BK |z [ΑΡΕ: Κ49772] | ||