Hoppa till innehåll
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Mitt konto
Logga ut
Logga in
Språk
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Alla fält
Titel
Upphovsman
Ämne
Signum
ISBN/ISSN
Tagg
Sök
Avancerad
Sökning
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Beskrivning
Hänvisa
Textmeddelande
Skicka per e-post
Skriv ut
Exportera posten
Exportera till: RefWorks
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Lägg till i favoriter
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Författare, medförfattare)
Materialtyp:
Bok
Språk:
Greek
Publicerad:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Ämnen:
Τυρί
Τυροκομία
Beståndsuppgifter
Beskrivning
Liknande verk
Katalogiseringsuppgifter
Beskrivning
Beskrivning:
Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
Fysisk beskrivning:
20 σ. : εικ., σχεδιαγρ. ; 28 εκ.
Liknande verk
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
av: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicerad: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
av: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicerad: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
av: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicerad: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
av: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicerad: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
av: Sanders, George P.
Publicerad: (1953)
Laddar...