Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Vaš račun
Odjava
Prijava
Jezik
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Vsa polja
Naslov
Avtor
Tema
Signatura
ISBN/ISSN
Oznaka
Išči
Napredno
Išči
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Opis
Citiraj
Pošljite SMS
Pošljite email
Natisni
Izvozi zadetek
Izvozi v RefWorks
Izvozi v EndNoteWeb
Izvozi v EndNote
Dodaj v priljubljene
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Συγγραφέας)
Format:
Knjiga
Jezik:
Greek
Izdano:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Teme:
Τυρί
Τυροκομία
Zaloga
Opis
Podobne knjige/članki
Knjižničarski pogled
Opis
Opis knjige/članka:
Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
Fizični opis:
20 σ. : εικ., σχεδιαγρ. ; 28 εκ.
Podobne knjige/članki
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
od: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Izdano: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
od: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Izdano: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
od: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Izdano: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
od: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Izdano: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
od: Sanders, George P.
Izdano: (1953)
Nalaganje...