Przejdź do treści
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Konto czytelnika
Logout
Login
Język
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Wszystkie pola
Tytuł
Autor
Hasło przedmiotowe
Sygnatura
ISBN / ISSN
Etykieta
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Opis
Cytować
Wyślij wiadomość
Wyślij emailem
Drukuj
Eksportuj rekord
Eksportuj do RefWorks
Eksportuj do EndNoteWeb
Eksportuj do EndNote
Dodaj do listy ulubionych książek
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Autor)
Format:
Książka
Język:
Greek
Wydane:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Hasła przedmiotowe:
Τυρί
Τυροκομία
Egzemplarz
Opis
Podobne zapisy
Wersja MARC
Opis
Deskrypcja:
Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
Opis fizyczny:
20 σ. : εικ., σχεδιαγρ. ; 28 εκ.
Podobne zapisy
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
od: Μπίντσης, Θωμάς, i wsp.
Wydane: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
od: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Wydane: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
od: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Wydane: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
od: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Wydane: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
od: Sanders, George P.
Wydane: (1953)
Ładuje się......