Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
Είσοδος
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Προσθήκη στα αγαπημένα
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Θέματα:
Τυρί
Τυροκομία
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Περιγραφή
Περιγραφή τεκμηρίου:
Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
Φυσική περιγραφή:
20 σ. : εικ., σχεδιαγρ. ; 28 εκ.
Παρόμοια τεκμήρια
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
ανά: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Έκδοση: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
ανά: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Έκδοση: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
ανά: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Έκδοση: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
ανά: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Έκδοση: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
ανά: Sanders, George P.
Έκδοση: (1953)
Φορτώνει......