Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Σιάπαντας, Λάζαρος (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Θεσσαλονίκη : [χ.ό.], 1964
Θέματα:
Περιγραφή
Περιγραφή τεκμηρίου:Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
Φυσική περιγραφή:20 σ. : εικ., σχεδιαγρ. ; 28 εκ.