Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ζυγούρης, Νικόλαος Π. (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Ιωάννινα : Ηπειρωτική Εστία, 1956
Θέματα:
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:ιστ΄, 359 σ. : εικ. ; 21 εκ.