The cook's book : μαγειρική βήμα βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου /
Ποιο είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;πως σώζουμε την μαγιονέζα όταν κόψει;πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.Ο Σον Χιλ για τις σούπες, ο Μάρκους Γ...
Kaydedildi:
Diğer Yazarlar: | Norman, Jill (Editör), Αναγνωστή, Καλλιόπη (Çevirmen), Γεροκώστα, Εύη, 1977- (Çevirmen) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Πεδίο,
2016.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Πρόσκληση σε γεύμα /
Yazar:: Αλεξιάδου, Βέφα
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Πιάτα ημέρας /
Yazar:: Κατσαρού, Στέλλα
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Μαγειρικόν : ένα βιβλίο συνταγών και εμπνεύσεων /
Yazar:: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Baskı/Yayın Bilgisi: (1970) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική της νέας νοικοκυράς
Yazar:: Παραδείση, Χρύσα
Baskı/Yayın Bilgisi: (1956)