The cook's book : μαγειρική βήμα βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου - Norman, Jill; Αναγνωστή, Καλλιόπη; Γεροκώστα, Εύη, 1977- (Πεδίο, 2016)
Ποιο είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;πως σώζουμε την μαγιονέζα όταν κόψει;πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.Ο Σον Χιλ για τις σούπες, ο Μάρκους Γουέιρινγκ για το κρέας , ο Νταν Λέπαρντ για το ψωμί, ο Πίτερ Γκόρντον για τα μπαχαρικά, ο Ατούλ Κότσαρ για τη μαγειρική της Ινδίας και πολλοί ακόμα.Μοιραστείτε το πάθος τους για φαγητό, διευρύνετε το ρεπερτόριό σας και μαγειρέψτε με επιτυχία κάθε φορά.'Ένας πλούσιος οδηγός που σου δείχνει όλες τις βασικές τεχνικές ώστε να γίνεις ένας ικανός μάγειρας'-Γκόρντον Ράμσει, The Times, ΄φανταστικό'-Daily Mail.