The cook's book : μαγειρική βήμα βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου /

Ποιο είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;πως σώζουμε την μαγιονέζα όταν κόψει;πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.Ο Σον Χιλ για τις σούπες, ο Μάρκους Γ...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Άλλοι συγγραφείς: Norman, Jill (Επιμελητής έκδοσης), Αναγνωστή, Καλλιόπη (Μεταφραστής), Γεροκώστα, Εύη, 1977- (Μεταφραστής)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
English
Έκδοση: Αθήνα : Πεδίο, 2016.
Θέματα:
LEADER 02850nam a22003137a 4500
003 GR-KkKDBK
005 20200114143230.0
008 191106s2016 gr o|||g |||| 000 0 gre d
999 |c 75161  |d 75161 
020 |a 978-960-546-761-6  |q τ.1 
020 |a 978-960-546-762-3  |q τ.2 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
041 1 |a gre  |h eng 
082 0 4 |a 641.5 
130 |9 139533  |a The cook's book 
245 1 4 |a The cook's book :  |b μαγειρική βήμα βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου /  |c Φεράν Άντρια...[κ.ά.] ; επιμέλεια έκδοσης Τζιλ Νόρμαν. 
260 |a Αθήνα :  |b Πεδίο,   |c 2016. 
300 |a 2 τ. :  |b έγχρ.φωτ. ;  |c 28 εκ. 
520 |a Ποιο είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;πως σώζουμε την μαγιονέζα όταν κόψει;πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.Ο Σον Χιλ για τις σούπες, ο Μάρκους Γουέιρινγκ για το κρέας , ο Νταν Λέπαρντ για το ψωμί, ο Πίτερ Γκόρντον για τα μπαχαρικά, ο Ατούλ Κότσαρ για τη μαγειρική της Ινδίας και πολλοί ακόμα.Μοιραστείτε το πάθος τους για φαγητό, διευρύνετε το ρεπερτόριό σας και μαγειρέψτε με επιτυχία κάθε φορά.'Ένας πλούσιος οδηγός που σου δείχνει όλες τις βασικές τεχνικές ώστε να γίνεις ένας ικανός μάγειρας'-Γκόρντον Ράμσει, The Times, ΄φανταστικό'-Daily Mail. 
650 7 |2 GR-KkKDBK  |9 67757  |a Μαγειρική 
650 7 |2 GR-KkKDBK  |9 139535  |a Μαγειρική  |x Διδακτικά βιβλία 
650 7 |2 GR-KkKDBK  |9 67807  |a Ζαχαροπλαστική 
700 |4 edt  |9 139537  |a Norman, Jill 
700 |4 trl  |9 139538  |a Αναγνωστή, Καλλιόπη 
700 1 |4 trl  |a Γεροκώστα, Εύη,   |d 1977-   |9 3416 
710 2 |4 pbl  |9 28433  |a Πεδίο 
942 |c BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 641_500000000000000_COO  |7 0  |9 95625  |a KDBK  |b KDBK  |c LCR  |d 2019-11-06  |e Δωρεά Ιωάννα Σιδέρη  |h τ.1  |i 16772019  |l 1  |o 641.5 COO  |p 16772019  |r 2022-03-21  |s 2022-02-21  |w 2019-11-06  |y BK 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 641_500000000000000_COO  |7 0  |9 95626  |a KDBK  |b KDBK  |c LCR  |d 2019-11-06  |e Δωρεά Ιωάννα Σιδέρη  |h τ.2  |i 16782019  |l 1  |o 641.5 COO  |p 16782019  |r 2022-03-21  |s 2022-02-21  |w 2019-11-06  |y BK