The cook's book : μαγειρική βήμα βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου /
Ποιο είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;πως σώζουμε την μαγιονέζα όταν κόψει;πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.Ο Σον Χιλ για τις σούπες, ο Μάρκους Γ...
Enregistré dans:
Autres auteurs: | Norman, Jill (Éditeur intellectuel), Αναγνωστή, Καλλιόπη (Traducteur), Γεροκώστα, Εύη, 1977- (Traducteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek English |
Publié: |
Αθήνα :
Πεδίο,
2016.
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Πρόσκληση σε γεύμα /
par: Αλεξιάδου, Βέφα
Publié: (2009) -
Πιάτα ημέρας /
par: Κατσαρού, Στέλλα
Publié: (2000) -
Μαγειρικόν : ένα βιβλίο συνταγών και εμπνεύσεων /
par: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949-
Publié: (2008) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Publié: (1970) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική της νέας νοικοκυράς
par: Παραδείση, Χρύσα
Publié: (1956)