The cook's book : μαγειρική βήμα βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου /
Ποιο είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;πως σώζουμε την μαγιονέζα όταν κόψει;πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.Ο Σον Χιλ για τις σούπες, ο Μάρκους Γ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Norman, Jill (Επιμελητής έκδοσης), Αναγνωστή, Καλλιόπη (Μεταφραστής), Γεροκώστα, Εύη, 1977- (Μεταφραστής) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek English |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Πεδίο,
2016.
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Πρόσκληση σε γεύμα /
ανά: Αλεξιάδου, Βέφα
Έκδοση: (2009) -
Πιάτα ημέρας /
ανά: Κατσαρού, Στέλλα
Έκδοση: (2000) -
Μαγειρικόν : ένα βιβλίο συνταγών και εμπνεύσεων /
ανά: Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949-
Έκδοση: (2008) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Έκδοση: (1970) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική της νέας νοικοκυράς
ανά: Παραδείση, Χρύσα
Έκδοση: (1956)