The cook's book : μαγειρική βήμα βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου /

Ποιο είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;πως σώζουμε την μαγιονέζα όταν κόψει;πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.Ο Σον Χιλ για τις σούπες, ο Μάρκους Γ...

সম্পূর্ণ বিবরণ

সংরক্ষণ করুন:
গ্রন্থ-পঞ্জীর বিবরন
অন্যান্য লেখক: Norman, Jill (Editor), Αναγνωστή, Καλλιόπη (Translator), Γεροκώστα, Εύη, 1977- (Translator)
বিন্যাস: গ্রন্থ
ভাষা:Greek
English
প্রকাশিত: Αθήνα : Πεδίο, 2016.
বিষয়গুলি:

অনুরূপ উপাদানগুলি