The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /
Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | Μολφέσης, Δημήτριος (Auteur), Μαρουλά, Ξανθίππη (Auteur), Παυλάκη, Ελένη (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Publié: |
Athens :
Les livres du tourisme,
2001
|
Sujets: |
Documents similaires
-
The naked chef /
par: Oliver, Jamie, 1973-
Publié: (2001) -
The return of the naked chef /
par: Oliver, Jamie, 1973-
Publié: (2007) -
Happy days with the naked chef /
par: Oliver, Jamie, 1973-
Publié: (2003) -
Chef από την αρχή : για μικρά και μεγάλα παιδιά στην κουζίνα /
par: Λουκάκος, Γιάννης
Publié: (2011) -
Jamie at home : cook your way to the good life /
par: Oliver, Jamie, 1973-
Publié: (2007)