The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteurs principaux: Μολφέσης, Δημήτριος (Auteur), Μαρουλά, Ξανθίππη (Auteur), Παυλάκη, Ελένη (Auteur)
Format: Livre
Publié: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Sujets:

Documents similaires